Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När orden tagit slut


och när orden tagit slut
när det inte längre räcker till

när ensamheten sprider sig
som en svart fläck
som fräter hjärtat ut och in

när tystnaden brer ut sig mellan
väggarna i mina tankars rum
när orden inte längre
räcker till

när inget längre
räcker till, när det inte är nog
vad ska jag säga då

När alla bilder av
sönderslitande smärta
tagit slut

när allt som finns kvar är
tomhet

vad ska jag säga då




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-23 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin