Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Velpottan och det normala livet


Har inte tänkt ge mig, det ska fan gå
att leva ett normalt liv

om jag bara kunde definiera
normalt.

Kanske
egen bil eller
kanske kollektivtrafik

Kanske
lägenhet eller
kanske eget hus

Kanske
en man eller kvinna i mitt liv
eller
kanske inte

Kanske
eget företag eller
kanske ansvarslöst anställd

Kanske
högklackat Dior eller
kanske gummistövlar

Har inte tänkt ge mig,
detskafangå!

Frågan är hur.
Eller kanske
När (hur länge ska jag hålla på?)
och inte minst

Varförihelvetedå?




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-26 09:59



Bookmark and Share


  Urban Dafteke
Det finns inget normalt.
Allt är normalt.
2010-05-28

    ej medlem längre
Det vore trist om det fanns en definition av det normala livet som vi skulle försöka leva upp till ...
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin