Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig tid att tänka

din mun
har alltid burit brådskans tanke
men för mig
handlar det om livet

så snälla...vänta
spar dina ord
till i morgon
eller nästa år
kanske aldrig

i kväll är jag så liten
och dina ord är för stora




Fri vers av Eline.P
Läst 657 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-05-28 21:48



Bookmark and Share


  helenita VIP
formulerat ska det vara
och applåd
2011-01-01

  helenita VIP
finstämt folmulerat...
2011-01-01

  Anita Hanssen
Berömvärt formulerat!
2010-06-17

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2010-06-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så vackert. =)
2010-06-15

  aol
oj bara så underbart vännen, kram,
2010-06-07

    ej medlem längre
så väl talat!
2010-05-29

    Louvisa
Gillar som alltid det du skriver!
Trevligt att se dig igen.
Tänkvärt! Snyggt uppbyggd.
2010-05-29

  Lena Renman
Hej
Länge sedan och välkomnar dina ord som visar på hur svårt det kan vara att kommunicera och se, ge när man bara oftast vill så väl. Mycket klokt och igenkänningsfaktor hög, ja då, när jag var mer än en, det vill säga två.

Lena
2010-05-29

  Cadena
Här uttrycker du något viktigt på ett känsligt och fint sätt.
2010-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P