Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behov

Jag tror att det är sex jag behöver
Att frustrationen beror på det

Sedan förstår jag
Att det enda jag egentligen behöver
Är en smula
Bekräftelse




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-01 11:23



Bookmark and Share


  Anna*
Javisst! Bekräftelse och närhet!
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson