Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad

Jag vaknar upp och reser mig
Morgonen har flytt igen
Sitter på golvet med te i min hand
Smuttar och blundar
Att det kan vara så svårt

Men när du kommer hem
då väntar jag med öppen famn
och mat på bordet
När du äntligen stiger in
då vill jag ge dig allt jag kan
och hoppas få något åter

Jag sätter mig vid bordet och skriver ned
allt sånt som är för svårt
Varje ord jag känt men inte vågat yttra
Jag skriver med glödande stift
Att det kan vara så svårt

Men när du kommer hem
då väntar jag med frusen längtan
som du tinar upp
När du äntligen stiger in
då vill jag älska på alla sätt jag kan
och aldrig släppa taget igen




Fri vers (Fri form) av Ummm~oh~yeah
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-04 20:23



Bookmark and Share


  Hanna Appelfeldt
Fin!
2010-06-04

  the apache kid VIP
Alive, Alive
What a great poem/experience that is shared
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ummm~oh~yeah
Ummm~oh~yeah