Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syreners korta blomning


på ena sidan gångvägen
berusande dofter från fullt utslagna
hamrar på näthinnan

på andra sidan
i husradens halvskugga
blom i vardande

smart

så förlänger man
den bedrägligt korta
blomningstiden






Fri vers av Caprice! VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-04 23:32



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mina älskade syrener....dör alldeles för fort
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP