Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lilla tappra

Så liten
Och så tapper
Som du kämpat
Enda sedan den dag
Du föddes

Så glad
Så lugn
Så tillitsfull


En liten droppe i fel strupe
Och dina hostningar
Skär fortfarande i mina öron

Du försöker stå emot
Försöker fortfarande vara lugn och glad
Men det blir bara värre
Och du hostar tills du kräks
Kräks upp all den goda maten

Och trots din styrka
Kommer paniken
Rosslande
Plågsamma
Andetag
Och så till slut
Den oundvikliga gråten
Ordlös gråt som säger;
Mamma
Jag vill inte
Inte mer nu
Inte igen
Mamma
Rädda mig!




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-05 08:43



Bookmark and Share


  Carina Larsson
Nu kom mina tårar...
2010-06-05

  Nina Nightwish VIP
Oj, vad jobbigt att se någon man älskar må så dåligt, allra helst sina barn.. Fint skrivet
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson