Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan tomma, vita lakan

Ensam mellan hotellets
Tomma
Vita
Lakan
Under dubbelsängstäcket
Önskar du vore här

Tänker på dig
Ensam därhemma
I vår breda
Dubbelsäng
Önskar jag vore där

Vrider och vänder på mig
Kan inte somna
Rör vid min kropp
Min hud som är din
Smeker mig själv
Där du borde smeka

Andetagen blir häftigare
Ekar genom mörkret
Mellan tysta väggar
Det kommer
Sköljer över
Är förbi
Och lämnar mig än mer
Ensam
Och tom

Men jag somnar
Och vet
Att snart
Snart
Är jag hos dig
Igen
Min älskade




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-08 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson