Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å vem faan sa att kärleken
int kan va beständi?




Mitt hjärtas glädje

När du si på mej me öja ditt
så få du mej allti till å le

Dina rackartyg kanno allt
ret gallfebern på mej men
he hje aldri för nå lången stund

Du få mej till å skratt även då
livet hje som jävligast

Du min lill stinta je mej all
den glädje ja kan önska å
all den tröst ja vill ha

Du hje vackrare än nå anne
ja nånsin lagt öje upå

Även då du väck mej på möra
me blöt nosn din i öra på mej
så kan ja int jö anne än å le

För du hje mitt hjärtas glädje å
min trognaste vän å för allti

Ska ja älska dig




Fri vers av sockerspöket
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-14 13:58



Bookmark and Share


  firefire
jag gillar dina härliga dialektala verk även om jag inte riktigt kan begripa vilken eller vilka dialekter du använder!
gullig med den blöta nosen i ditt öra,mysig väckning tycker jag!
bra skrivet!
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket