Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är glad att jag glömde det jag lovat


Brutet löfte

Glömde bort
att förtränga
att inte inse
och förstå

Förvirrades
för stunden
i det som
bara var då

Närheten blev
plötsligt intim
och lungorna
kunde inte
expandera

Omvärlden
blev helt
suddig i
explosionen
av hjärtslag

Sinnet det
förgiftades
av sötman
och kroppen
ville inte
förneka

Känslorna
som uppstod

Så när
fjärilarna
invaderade
i magen
så glömde
jag bort det
som jag lovat

Att jag
skulle ju
förtränga
och vägra
att inse
och förstå

När jag
blev kär

Igen




Fri vers (Fri form) av sockerspöket
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-19 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket