Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det kanske dags nu..?


Delete

Bitterhet så besk i sinnet
när minnesbilder spelas
för borta är allt det
underbara

Skratten blev till tårar
och därefter en tom
tystnad som inte
försvinner

Jag har felat men det
har ju även du så
varför stängs
jag ute

När det var du som sa
att jo allt är som det
ska vi är ännu
vänner

På internet är det alltid skratt
precis som vanligt men alla
privata samtal är bara
så krystade

 

Jag säger att jag bryr mig
och vill veta hur du mår
men du svarar inte
ens längre

Det har gått över ett år
sen du skrev något
till mig alls och
det sårar

Jag saknar tiden då vi
kunde lösa allt och
skratta hejdlöst
åt ingenting

När du visste allt och
vi kände varandra
utan och innan
till fullo

Men det var år sen
och mycket har
hänt sedan
dess

Kampen känns inte värt det
längre och jag tror inte
ens att vänskapen
finns kvar

Så jag sitter nu här med
tysta tårar och har ditt
nummer framme
på displayen

Med frågan om jag
kanske ska säga
hejdå och sen
trycka på

 

DELETE




Fri vers (Fri form) av sockerspöket
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-15 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket