Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så länge sen jag skrev dikter nu. Det känns nästan som att jag har glömt hur.


Stapplande

Trevande

Osäkert och

Stapplande

 

Tar sig orden från sinnet
till tangenterna för att få
en plats i cyberspaces evighet

 

Bortglömt

Nostalgiskt och

Ljuvligt

 

Är känslan av litterärt
skapande i ljudet av
sinnets långsamma tal

 

Försiktigt

Blygsamt och

Önskande

 

Hoppas jag att de som
beskådar känner glädje
när de mottar dessa

 

Trevande

Osäkra och

Stapplande

 

Ord




Fri vers (Fri form) av sockerspöket
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-06 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket