Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett enkelt sms


En värld jag byggt upp
Ett försvar
För att få dig och försvinna

Ett sms

Världen är riven
Försvaret är försvunnet
Och du är tillbaka




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-11-15 20:53



Bookmark and Share


  MaFilda
oh...jag vet hur det känns. Man vill så gärna glömma och så kommer det där smset som gör att allt bara sköljs över en.
2005-11-15
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka