Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tar bara nästa buss...


Ensam vansrandes längs gator och torg.
Ingenstans där jag känner mig hemma.
Sätter mig ner och väntar på nästa buss




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 583 gånger
Publicerad 2006-10-02 13:12



Bookmark and Share


    Drosophila melongaster
känns precis som när jag yrade i helsingborg och var 16 bast.
2006-10-27

  Propella
Du förmedlar känslan så väl i den här; att inte höra till.
2006-10-02

  The Third Poet
Är det så att du tar nästa buss för att slippa honom??
2006-10-02

    Toro
Vart åker bussen..?
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka