Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustration....


Frustrationen jag har av något jag inte kan få.
Bränner mig till döds.

Det gör ont.




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 536 gånger
Publicerad 2006-10-02 13:10



Bookmark and Share


  The Third Poet
Och det gör det samma med mig, tack för dina underbara ord - mästerligt :)
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka