Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för ett par välformade bröst?!

Ser ni mer än ett par välformade tuttar?
Ser ni mer än en läcker röv?
Där bakom, där inuti den flickan med det där som gör henne kvinnlig.
Där-Finns en väldigt snäll och trevlig flicka.
Ser ni inte?
Kolla efter igen

Jag är trött på att endast bli betraktad som ett sexobjekt




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 797 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-25 00:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Även jag är trött på alla som ser yta där det borde 'finnas mer', oavsett det gäller kvinna eller man... å andra sidan tycks det vara ytan en kvinna eller en man 'ser först', med tanke på 'själva hanteringen', handhavandet.
2019-05-08

    Drosophila melongaster
Oroa dig inte! Jag ser dig varje gång jag läser dina texter.
2006-11-05

  klaathu
Med lite tur så lockar de där tuttarna o den där röven till sig en person som ÄVEN uppskattar flickan där bakom.
Men jag förstår verkligen dina funderingar, tragiskt.
2006-11-02

  Neal
Bra formulerat !
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka