Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat/Kärlek



Hat är bara förnamnet
Jag hatar det så mycket
Att Hjärtesorg blir efternamnet




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 619 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-11-04 17:15



Bookmark and Share


    Camillaa
Så jävla klockrent!
wow,

/ C
2006-12-30

  Propella
Tre rader; men en innebörd som golvar.
2006-12-11

    Ängel i regnet
så vackert. Fint!
2006-11-04

  Mats VIP
Kort och kärnfullt
Ibland behövs det inte mycket ord
förträffligt fångat!
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka