Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast en önskan

Min önskan

Att du liger i min säng och vi tittar i varandras ögon så som vi brukade
Bara ligger tysta och ler mot varandra
Känner hur kärleken elktriska ström, strömmar igenom

Men det är bara en önskan…
En önskan som inte kommer att bli sann




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 237 gånger
Publicerad 2005-11-15 20:58



Bookmark and Share


    Omedvetenhet
Jo.... precis som jag känner.... *suckar*
2005-11-15
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka