Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vore inte helt fel att få skapa nya minnen...




Som det numera brukar bli denna afton...


Midsommaraftonen vemodsljus
småningom sänker sin vinge
skänker min tanke ett annat rus
minnena avlägsna klinge

tänker på förr... på den kärlighet
livet de unga förlänte
känslornas styrka och härlighet
ungdomens rus oss betjänte

kivades kring där på Djurgårds äng
dofternas balsam oss smekte
livet då skänkte sitt högstpoäng
skrattet då känslorna lekte...

Skalden ånyo blir vemodsblank
aftonens "afton" sig närme
minnena flöda ur gisten tank
återge liv åt det fjärme...







Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-25 13:23



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Nostaligi, kallas det för, sådan kan vara lite smärtsam, så vanligtvis passar jag mig för den!
2010-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP