Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så kom dina händer

Och så kom dina händer
Rörde vid min kropp
Och vid min själ

Dina händer
Bara till låns
Men så undergörande

Dina händer
Som gjorde mig hel
Som smekte bort allt det skrovliga
Det som skavde och värkte

Dina händer
Under en natt
Och tre kvällar
Modelerades återigen mitt jag
Till skönhet




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-27 10:33



Bookmark and Share


  Hawk
"Modelerades återigen mitt jag
Till skönhet"

Detta är vackert, mycket vackert!
2010-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson