Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitt bara still

Fem
Tio
En
Eller hundra

De är överallt
Fastnar i mitt hår
Smeker huden på mina armar
Med sina förädiska
Ondskefulla
Vingar

Sitt bara still
Så sticker de inte

Jag sitter stilla
Och stel
Vet att det inte är sant
Rätt som det är kommer sticket
Hur orörlig jag än är

Darrar inombords
Paralyserad behärskning
Sedan
Plötslig explosion i mina muskler
och jag rusar upp
Vilt skrikande och fäktande

Och genast
Är gadden där
Fem
Tio
En
Eller hundra

Överallt




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-27 11:09



Bookmark and Share


  Carina Larsson
Man vill bara springa, precis så är det!
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson