Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är alltid du, D.


Nä det går inte


det går inte

jag kan inte
sluta

älska dig

har försökt
verkligen men

jag vill inte mer
och

varför inte bara
ge efter

har stretat emot
gjort det till en kamp

jag mot
mig mot
dig

jag mot
oss
Men

det går inte
jag vill inte

Jag låter oss
vinna.





Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-28 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin