Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag var rädd skulle hända

Det jag var rädd skulle hända
Det
Att min kärlek skulle tröttna
Slockna
Och dö

Det händer inte
Tvärt om
Så älskar jag dig
Mer
och mer
För varje dag
Som går




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-29 09:25



Bookmark and Share


  Cris
Fint!
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson