Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
november 2005.


Mitt i vimlet



Mitt i vimlet en högtempo-dag
en galen gata en blick en mössa

Mitt i denna stora ensamhet
en vilsen vante en frusen försäljare

Mitt i stan mitt i Stockholm
i det här landet i detta universum

Mitt framför mina ögon
brast en vuxen man i gråt.




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-30 23:13



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm VIP
En framviskande dikt utan åthävor. Mitt i prick.
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin