Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodet är starkare


Barfotasomrar gångna,
älskade och gömda.
Snöstormsbrasor lyssnade,
njutna och sparade.

Våra drömmar kanske förändras
våra liv kanske tunnas ut.
I ekot av stegen i gruset
finns alltid tre systrar kvar.

Nätterna kommer minnas våra sånger
när det känns som om
allt vi gör är att
Ta farväl.




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 424 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-30 23:20



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Oj, riktigt vacker text.
Gillar.
2010-06-30

    Herr Ångest
Tredje och sista stycket är det bästa och sticker ut från resten. Den skulle stå stadigt på egna ben. Med andra ord är den outstanding!

"Nätterna kommer minnas våra sånger
när det känns som om
allt vi gör är att
Ta farväl."

Det är så bra att jag vill gråta..
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin