Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The Patriot Act, version 2076X-1244CPY9 en tillbakablick in i framtiden,,


Alien Report X76


-ställ dig mot väggen, skreva
vi måste tyvärr visitera dig med oljade
gummihandskar för att vara helt säkra
på att du inte är en terrorist med hela
tarmen full av sprängdeg

Well. Han drog efter andan som en riktig man, kikade
misstroget med smala ögon samtidigt som knapparna
i skjortan öppnades en efter en
sen skärpet, gylfen och ner med brallorna mot golvet

alla käder i en korg, skick in i röntgen

Mannen med turbanen drog ett par långärmade
gummihandskar på händerna och smorde upp dem
med en halv näve vasselin ur en burk på bordet

-skreva lite till...

Nå. Benen brett isär, blåvita skinkor, svarta små
oregelbundet formade hår sporadiskt växande
över huden
inte särskilt snyggt men så såg man ut, bara att
gilla läget och skreva som en duktig stackare

- ... eh... fast..

Mannen med turban och väl insmorda händer
med gummihandskar på stammade förvirrat
medan han backade bort från den skrevande

- ... h... ha... han har... ingen fisring..

Stämningen som redan var dämpad av det lite
bisarra men ack nödtvungna ärendet fick sig en
besvärande törn, kollegan ett par steg bort tog
på sig ett par handskar för att undersöka saken

resultatet var hur orimligt det än verkade bara
att konstatera, mannen hade ingen ändtarm,
defacto inga genitalier alls, bara torr hud jämn
som var han ett snyggt utfört spackeljobb på
en bilkaross

Han sattes först i karantän, men vederbörande
rymde ur sitt fängsliga förvar på ett sätt som nu
ingen kunde förklara
han var spårlöst försvunnen och de två männen
med turban och gummihandskar fortfarande på
fick sparken på stående fot från sina respektive
tjänster på tullverket, ut i kylan utan lön

Mannen rättade till hatten med ett klurigt flin på
läpparna, gränslade sin käpphäst och försvann
med en ljudlös tryckvåg som fick träden att falla

han var inne, trots allt
världens dittills första utomjording med förmåga
att kopiera sin omgivning, sånär som på exakta
detaljer
nu gav han sig ut på turné för att lära sig mer
om denna ålderdomliga organism, kallad något
så exotiskt som fullständigt biologisk humanoid

ett ännu fullt levande fossil,,





Prosa av Gawain
Läst 483 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-01 19:29



Bookmark and Share


  KrutOla
Den här satte du rakt i krysset... ;)
2010-07-06

  Peter Matsa
X-files. Fast mer i min smak :D
2010-07-02

  Aftonvännen
Väldigt överraskande och effektfull text

det överdrivna ger humor och energi
2010-07-01

  Ingela Svenson VIP
Haha, den liknar en människa den som har armar och ben huvud och kropp; men resten, det man inte ser vanligtivs vill säga, är hemligt även för de mest listiga besökarna från det okända, så går det då såhär! Illmarigt!
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain