Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
öde eller vilja. varför inte båda. eller karma rent av.


Torgalkis, så ock i himlen


uti Apsjö Wärdshus var det svängdörr
som gällde, stenhård policy sen Moses
var liten
-ja, grundaren hette så.

man går in. super ner sig. trillar baklänges ut

sen kryper man ner till ankgölen ett
par hundra meter söder om kyrkan
för ett vederkvickande bad, naken

sen på med hängslorna igen. in ut skjut sprut.
varv på varv. år efter år. livstid om igen





Fri vers av Gawain
Läst 415 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-02 17:54



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Det måste jag testa nån gång :)
2010-07-02

  Ingela Svenson VIP
låter som att diktaren varit där och prövat på! Ack, seder!
2010-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain