Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... med doften vi själva bär (eller bar) [ur en grans djupa minne]


Vinden bär våra namn


böjer mig för dig, men för Dig blott

Vind,,

bugar mig för din härkomst, för din
doft vid vilken jag känner dig bättre
än någon eller något annat

från djupet av mina rötter delar jag
med mig av mina egna, mig själv

vi tar och vi ger, vind för våg

-som havet sa innan det drog sig
tillbaka, ack-
så långt nu att jag har svårt att
se det alls, så hälsa är du snäll





Fri vers av Gawain VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-02 22:46



Bookmark and Share


  KrutOla
Om havet drar sig tillbaka bör man springa allt vad tygen håller...

津波

Ja, om man inte är en gran förstås.

Fin poesi är det.
2010-07-06

  Ingmar Hård VIP
vind och våg
vind som moder
strömföderska
människors grund
så ser vi det
Gawain
2010-07-03

  Peter Matsa
Granar är kloka ting. Fast de rår inte på tallar förstås. Vackert detta.
2010-07-03

  Octavia
Inte illa.
Självklart fastnade jag för att det kommer ifrån
en grans djupa minne. Bara vackert det.

Lovar att hälsa havet när det någon dag
påträffas (?) Sjön kanske duger så länge.
2010-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP