Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ensam Gangsta i blåbärsskogen (nej, inget getto, inga homies, bara milsvid skog)


Kung Imaginary Pung


spänn blicken åt havet om du orkar,
eller tysta djupa skogen,
eller mät din ilska med åskan

försök se månen i vitögat om
du är dum nog att orka

-Försök se dig själv med lite mer
självdistans är du snäll,
du är patetisk, du stinker av panik

skärp dig, slappna av

Världen är bra mycket större än
dig och dina pinsamma små nycker

så knäpp gylfen och gå hem innan
du råkar pinka på nåns knut du lär
ångra att du ens kom för nära

~är du söt

//rätt purken liten älva med ett humör du
knappast lär begripa ens om du såg det,,





Fri vers av Gawain
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-03 00:22



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Skogen sättet även den tuffaste tuffingen på prov. Vill säga nattens skog. BAMSE 4:12.
2010-07-03

    ej medlem längre
hm. sånt händer aldrig i mina hoods.
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain