Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
give n´take,, [confusius cunfuse]


Divina aga bot


En som bor i himlen
ser ner på er
som bor inunder

Ve, allt & alla

sen fräls mig ifrån mina reflexer
att mörda er var och en med
en grymhet ni ändå inte begriper

Ty jag hatar som jag älskar,
och Nitälskan är mitt namn





Fri vers av Gawain
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-05 12:39



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain