Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Geniets gudagåva

 


Galen

 

 

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-04 12:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag kom att tänka på hönan och ägget och vad var först...
Måste man vara galen för att vara ett geni eller ett geni för att vara galen? hmmm
Hur som så gillar jag dina "kortisar":)
2010-07-04

  Suzy med punkterna
Underbar poesi formligen forsar ur dig idag!!
2010-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP