Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inga tonfall, bara nyanser


Språka på Björkiska


Den gamla björken rasslar till, nästan som
för att säga
~nog är jag berusad alltid, det hör liksom till

som sinnen om våren, som
vildregnen sent om hösten


tillfällen växer inte på träd, de spirar
fritt ur vilka ögonblick som helst






Fri vers av Gawain VIP
Läst 713 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-07-06 20:39



Bookmark and Share


    Jess81
....så känslofullt och sista raderna kan bli ett ordspråk som lever vidare genom århundradena...och de talar ett underbart språk, det stående trädfolket...
2010-07-21

  Anita Hanssen
Härlig växling mellan stilar. Väl formulerat.
2010-07-08

  Tini Tut
Härligt och vackert.
Kram från Tini Tuts Casillero del Diablo
2010-07-07

  Anna*
Helt underbart ljuvlig! Slutet är perfekt!
2010-07-07

  NågonAnnans
Mycket vackert poetat! :)
2010-07-07

  Lindalou
Verkligen vackert. Vad vore vi utan träden?
2010-07-07

  Nina Nightwish
Ååå, vad fint! Som en smekning över kinden:)
2010-07-07

  lodjuret/seglare VIP
en fin liten text att läsa om igen
att återvända till, att umgås med
2010-07-06

  KrutOla
Poesi och filosofi i skön kombination :)
2010-07-06

  Lina Olivia
spännande! gillar mittdelen. tack för inspiration i sommarnatten!
2010-07-06

  Ingela Svenson VIP
Denna gillar jag, lite olik din vanliga stil; ger eb känsla avv lyckohopp! Särsklt de två sista raderna!
2010-07-06

  Katinka VIP
Gillar sista delen speciellt. Bra!
2010-07-06

  Catharina Edin VIP
Riktigt snyggt; gillar björkar väldigt mycket!
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP