Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röra om i komposten

det slutar alltid med
att något måste dö

det finns inget slut
bara kompost

något måste dö

så att det som kommer
kan växa.

Du behöver inte vara rädd
min vän

Jo, du är min vän
det vet jag väl

även om du inte känner mig
du känner nån annan

före komposten

för jag har
dött så många gånger

Du känner mig inte längre men
det gör inget

det kommer nytt som kan få
växa om jag får säga

mina sista ord
var inte rädd för komposten




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-15 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin