Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sorts kärlekshistoria


Kapten Ekben & Bathilda


Droppar av Rom strilade genom skägget,
ner på bröstet där skägg och håret på
bringan möttes i en skamlös förening så
smutsig att den på avstånd såg ut att
stinka gammal sjörövare med träben och
hatt stor nog att tjäna som solparasoll
-starkt nog att mota århundradets storm

men det stank inte, det doftade, tycktes
det som när hon kom nära nog att trassla
in sina smutsiga små fingrar i hans solkiga
infero till skägg
Det doftade ljuvligt av Rom, av nyförtärda
skaldjur, fisk och bröd, av havsbris och salt

och han tryckte den unga damen hårt intill
med ett teatraliskt hårdhänt grepp,
ändå ömsint för den kärleksfattige våldsman
han var, försiktigt men bestämt, han var trots
allt kapten med kroksabel och pistol

med fuktigt krut, förvisso

Hon doftade gammal källare, av sump, jord
och smutsigt hår
men samtidigt sådär utsökt kryddigt som
bara exotiska frukter han fordom smakat
förmår
Så han grep henne duktigt om nacken, såg
efter botten i hennes drunkningsdjupa blå

blundade på reflex och mötte två läppar så
obeskrivligt mjuka, så utsökt läckra att han
helt kom på skam
tappade pistolen i trädäcket där han stod
som nästan hovrande över ledlösa knän

och hon kysste honom ivrigt tillbaka, så girigt
som bara den hungrande svultet frossar i en
delikatess efter långtida svält

båda blundade hårt och snart var havets salta
bris det enda som fanns,
utöver den gemensamma sötmans grandiosa
fyrverkeri där under storseglets pampiga duk


- Alle man på sin plats!!

Vrålade plötlsigt kapten med en basröst så
vild att hela skeppet krang till, och lydnaden
var total
och snart var han själv på plats i sin kungliga
koj i sällskap av sin nyvunna fångst, brunetten
från en annan numera besegrad kaptens ack
till drivved förgjorda fregatt

vilket de nu vildsint hade för avsikt att fira
med nakenbad i en balja full med Rom, sen
att slicka varandra rena genom en älskog

så våldsam att skeppet nära nog gick i sank





Fri vers av Gawain VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-07 13:34



Bookmark and Share


  kråkan VIP
ha:) gillas..
2010-07-11

  KrutOla
Mustigt som kaptenens skägg. Du kan berätta, du!
Sitter med doften av Rom, räkskal och kvinnosaliv i min kran.
Det är grejer det. Tammefan.

*Dundrande applåd*
2010-07-07

  Nina Nightwish
Helt makalöst bra, gillar skarpt:) mycket underhållande
2010-07-07

  Ingela Svenson VIP
En härligt svallande kärleksskröna, eller snarare erotisk skröna! De mästerligt beskrivna dofterna stiger upp i mitt luktsinne, nu vet jag precis hur han luktade,Kapten Ekben!
2010-07-07

  Catharina Edin VIP
Gillar denna häftigt heta kärlekshistoria!
2010-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP