Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anorexia!


Jag ser fetisbakelsen

Den växer sig saftigare och saftigare i min mun

Tar händerna om den och tar ett bett

Blir besviken

Det här var ju en morot




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 506 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-17 09:02



Bookmark and Share


  karamellen
Känner igen mig och förflyttas bakåt i tiden.
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka