Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A Pornstar named Miss Sandra Deven - limerick

 

A Pornstar named Miss Sandra Deven
was shooting for Wild Pussies 7
a dangerous stunt
that injured her cunt
She now stars in Asses from Heaven




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 976 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-07-08 08:42



Bookmark and Share


  tiesto
Toppen!
2010-08-22

  Baystream
Haha...!
2010-07-08

  © anakreon VIP
Neat!
Calle
2010-07-08

    ej medlem längre
Haha, riktigt bra.
2010-07-08

  lodjuret/seglare VIP
på spanska heter pornstar
estrella del porno
2010-07-08

  lodjuret/seglare VIP
man kan här ana en ordets kirurgi, att den vatt framme och plåstrat om fantasin vilken svarat med snabb leverans
2010-07-08

  john ekström
Den var briljant=)
2010-07-08

  Lennart Bång
Jag kommer att sakna henne. Hon var en mycket snäll och fin människa som alla gillade.
2010-07-08

  walborg
Thank you dear!
2010-07-08

  Tini Tut
Hahahaah...Tack för ett as garv.
Kram Tini tut
2010-07-08

  Pot Pourri
*håller för munnen (för att inte väcka en teen) och grymtar fram en skrattsalva*
hehe 'plsåås och storgilla.
tack för morronhumor som ler stort
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP