Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen och en

det är en dörr som står och slår.
Vinden har gripit tag i den.

Mellan väggarna kommer ödsligheten
i ett mörkgrått sus

virvlar runt ett varv
lägger sig som ett flor över
allt.

mellan min spegelbild och mig
tusen sagor av kärlek
som jag bevarar ömt

ödsligheten
kommer aldrig nära dem

vinden har gripit tag i en dörr.
den står och slår och slår

och långt borta hörs äntligen
klangen

dödsklockan ringer in ännu en
ödslighet.

tusen och en saga
av kärlek att bevara.




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-10 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin