Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visa mig vägen, O svartögda mystica [trance]


Bella Donna


Bella min Donna, dansa
genom elden
stig upp som en doft genom
röken

begiv mig och jag skall begå
varje infall med febrig iver

smält mot min tunga, möt
min glöd med din egen där
som eldar sprakar höga





Fri vers av Gawain
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-10 21:56



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Där smälter denna läsare till brinnande lava...
2010-07-11

  Tini Tut
Ja här sprakar det verkligen...mmmm....
Kram Tini Tut
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain