Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ogenerad vilja


Eremitköping


en skrubb så liten att man får träkeps
bara av att få in huvet genom dörrn

större vill jag inte ha´t

Bara man får in en stereo dugande nog
att spela opera om så behövs, eller jazz
för all del

//fast Pink Floyd..

Och ett par tunnor Whisky på gediget
o´l fat, å tillräckligt me pilsner att dränka
en armada eller tre bara i skum

då mår man,
Gud fader vet inte hur

men bra, tro mig
eller tvivla å dö





Fri vers av Gawain
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-11 01:12



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
Länge leve Pink Floyd!!
2010-07-11

  Ingela Svenson VIP
Se, diktjagets drömmar om den verkliga lyckan! Men blir det kanske lite trångt om man får besök? ;=)
2010-07-11

  stenen/ Yv Ericsson
eremitköping? jaa där borde ju finnas en boning med dina mått mätt.
bra och lite sorglig faktiskt. tvivla och dö, just så.
2010-07-11

  lodjuret/seglare VIP
Huvudsaken är att du aldrig köper sex (wiskeyflaskor), nöj dej med fem, annars kan du köpa dem tre och tre. Att köpa sex är olagligt, även om det så bara är toarullar eller kex.
2010-07-11

  Catharina Edin VIP
Drömmen om ett eget rum? Kul berättat!
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain