Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från himlen och ner

Regnet öser

från himlen och ner

Jorden tar emot
ger efter på vissa känsliga ställen
bildas pölar.

När du återvänder
kommer du aldrig vilja åka tillbaka
säger han

för det regnar här
som spön står regnet
dina rosor har inte en chans
de slår ut sedan ruttnar de.

När jag går ut genom
dörren
blir till ett svart fönster
bland gråa tårar.

Streck tecknade slarvigt spikrakt
cirklar som samlar sig på jorden
skälver
som min kropp under hans händer

är det här vi, en evig dans
av cirklar och streck
vi åker kana i regnet

från himlen och ner
sedan upp igen

medan rosorna ruttnar.







Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-19 14:08



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
"för det regnar här
som spön står regnet
dina rosor har inte en chans
de slår ut sedan ruttnar de."

Snygga bilder.
Gillar.
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin