Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drick drick drick!

 




Donnes-moi un petit peu...

 

a boire...

 

det lilla pyset

från återöppnad

flaska

 

halvt besviket

 

men nu duger vad fan som helst

mot dehydrering

även avslagen

 

cider från aprilfesten... aaah!

 

ma soif est si grave...

comme la tombe

 

remplis, remplis mon verre...

 

 

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-11 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP