Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

la laaa la la la laaa...




När vädret äntligen slår om...

 

 

då behövs det allra minst

tvångströja

 

för att hindra mig ifrån

att stampa och klampa runt

som en sentida

 

Gina Kelly...








Fri vers av Caprice! VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-11 21:21



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Underbara droppar;=)
2010-07-11

    papillon
Instämmer!!! 15 mm senaste 4 timmarna - jag kunde dansa så.......
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP