Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kan aldrig riktigt nå fram


Mellan dig och mig finns det väggar av glas

under glasytan är allt så skört
så vackert och nästan förstört
där är handen som håller mig, kall
men vacker i alla fall


där är löften så spröda i rösten
vissnar som gräset om hösten
det är fint när du talar om
allt du vill
men räcker ändå inte till


det är glaset i blicken som spricker
du drunknar i det du dricker
och fast världen omkring står i brand
håller du fast vid glaset i din hand




Fri vers av Tigerlilja|
Läst 335 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-13 01:37



Bookmark and Share


  Miss Mod
Riktigt stark, precis så.
2010-09-02

  Karina"Kia"
Rimmad dikt,ja det är svårt,denna flöt på riktigt bra,orden smalt i munnen...*Tummen Upp*
Men rimmen tog dö på innehållet,budksapets innehåll försvann*Suck*
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|