Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ska bara...


snart sätter jag min fot på din mark
 - du avlägsna, kära minne -
det var orden du sa till mej och jag smalt

det gör inget att du inte möter mej där
jag ska bara....
sluta ögonen
ta ett djupt andetag
inandas dig och det land som är ditt
jag ska bara....
gå på de gator vi kanske hade gått på
jag ska bara....
sitta på det cafe vi kanske hade suttit på
jag ska bara ...
prata med dej i tanken
jag ska bara....
en liten stund

och så, åka hem igen




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 286 gånger
Publicerad 2005-11-17 19:51



Bookmark and Share


  Propella
Jadu, Malin. Det här var vackert, på den nivån att jag blir tårögd.
2005-11-18

  Ola Rydberg
vemodig och vackert skriven
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon