Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

F-ord

Frivol flicka famlade förtvivlat
föll fnittrande för ful fisk,
farliga filuren Fabian.

Fantastiskt fröken!
Färdkost finns för förvirrad flamsa!

Floden framviskar förvånat
Förlåt!
framför finkrossat förtroende




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 486 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-13 16:01



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Om busen Fabian har jag läst i en farbroderlig dikt. Kanske är det han som kommer på besök i den här f-iga texten?
2010-07-15

  Urban Dafteke
Du skojar... ;-))
2010-07-13

  Niclas Petersson VIP
Snyggt!
Gillar.
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin