Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dödligt kokett, fåfäng rent av


Hålögda Hulda


men att okyssta läppar kunde smaka
blod
-var det ens rimligt

hur kunde det vara, kunde det alls,,


Och hon stirrade tvivlande sig själv i ögonen
genom den ålderdomliga spegeln en bit bort

genom det spruckna glaset, genom huvet, ut
på andra sidan tidrummet
utan att se mer än som bäst abstrakt tomhet

ens kompakt nog att vara svart





Fri vers av Gawain
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-15 23:05



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
blodsmak pch ingenting i spegeln...hmm, mycket Gawainsk text!
2010-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain