Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Östermalmskött

 

det är varmt, det är varmt

det är hett o det är fett

 

du fattar, du hajar

det sitter nån å brajar

i vår trappuppgång

får va me i vår sång

 

vi tappa lite stålar i en saluhall

vi skulle bara grilla lite

chilla lite

dilla lite

osså blev det så här, fatta när

 

e vi lurade? eller skinna de oss, bara för att vi såg

balla ut

tralla ut

salla ut

 

jag fattar ingenting

hur kan det vara så, hur kan ett grillspett vara så dyrt?

 

Östermalmstorg blev vår stora sorg

det kan vi inte kalla för vår balla borg

 

ska inte gå dit nåt mer, ska inte tjacka någe grillkött där

 

vi går till Vi i Bredäng istället

det är det bästa stället

där kan man köpa lammkotlett

som rockar lagom fett

och sätter grill på sprätt

 

nu har solen halkat ner, bakom träden här

och nu så ska vi äta Polly och inga fina bär

 

 

 




Fri vers av Cris
Läst 354 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-16 21:51



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Östermalm e dyrt hörru!
2010-07-17

  tom boreland
det lär visst finnas
en köttmarknad
på malmskillnadsgatan
hörde att ministrar
går dit
2010-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris