Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sköna krockar och syften... ;-)




Allt på en gång!

 


Problemetmeddeskönakonsternaärattiblandvillmanbådeskrivao-

chläsasamtidigtsommanbeundrarentavlaellerskulpturmedörone-

nfullaavmusiksittandesmittiThespiskärran...


Libiamo e cantiamo!


 

 

 




Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-17 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP