Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måtte spådomen slå in...




Ifrån skyn skall det komma...



det skulle komma
det har man lovat

just idag

över hela landet

när skyarna skymmer
är det inte apokalypsen
som förestår

blott det efterlängade

nu återtar hon snart
sina rätta färger

här och var

även skalden skall
sluta sloka

 

la laaa la la la laaa...

 







Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-17 15:01



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Jag fick använda min slang till att vattna mina stackars nyplanterade syréner. Alltså den slang som är tillverkad av PVC-plast och är kopplad till det kommunala vattnet...
2010-07-20

    ej medlem längre
Vädergubbarna är lite som socialdemokrater: de lovar och lovar...*S*
Jag hoppas att skalde blev en aaaaaning blöt ialla fall idag:)
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP