Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
översvämning eller nedbränt -spelar det egentligen helt mycket roll...


adress: Återvändsgränd 1


Duka under eller duka fram,
sluka eller slukas, drick eller

... bli drucken


Överallt torra glas, tomma flaskor,
trista sinnen, nedbrunna minnen

inga broar hem
Bara raka vägen ner i källarn,
dit där mörkret härjar fritt -fullt
av murket mögel





Fri vers av Gawain
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-19 22:46



Bookmark and Share


    Jess81
har ett jobb där jag möter människor hela tiden som drabbats av vinkällarens mörka möglande luft....livfull beskrivning av hur destruktivt det kan vara...
2010-07-21

  Ingela Svenson VIP
I källaren är det svalt... men luften är unken
2010-07-19

  Peter Matsa
Japp, känns igen på något sätt. Snygg prosamålning på min ära
/Dyngfull
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain